Regler:
Man har 1h på sig att spela.
Man spelar 1 superset. (först till 10 game. inget tiebreak)
När matchen är klar får man gärna fortsätta spela med varandra till tiden är slut. Hinner man inte spela färdigt så bryter man och skriver i resultaten så långt man hann spela.

poängräkning:
 10 poäng fördelas ut efter varje match. Vann man 40 procent av alla gamen som spelades så får man 40% av dem 10 poängen. Därför är varje game viktigt i slutändan.

Flyttning av tid:
Kolla igenom alla dina tider och lägg in i kalendern direkt. Är det någon tid man inte kan så tar man kontakt med Ludwig först så han snabbt kan avboka tiden och sen kontaktar du även din motståndare och kommer överens om en ny tid. Lediga tider hittar man på www.matchi.se.
Man behöver höra av sig till Ludwig senast fredagen innan matchhelgen. Hör man av sig efter det så får man själv stå för kostnaden av den nya tiden man bokar. Kan man inte boka om så får man lämna WO. 
Alla spelare som vinner på W.O kommer att få en gratisbokning som kompensation.

Bollar och resultatrapportering
Hemmaspelaren är den som ska stå för bollar under matchen. Alla deltagare får 1 bollrör som man kan hämta ut på kansliet.
Efter matchen så skriver vinnaren in resultatet på www.ligaspel.se

Upp/Nedflyttning
När hela omgången är färdigspelad så kommer 2 spelare åka upp och 2 åka ner i varje division. Undantag mellan division 1 och 2 där är det endast 1 spelare som går upp och ner.